söndag 3 april 2011

Vilken jäkla ledighet...


Jag har legat i feber hela helgan. Det började med att jag kände mig lite ursken på jobbet i torsdags och på fredagen gick jag och frös hela dagen. Kände att det inte var som det skulle när jag höll på att packa in lite block i förrådet, jag orkade inte hålla dem. Så när jag kom hem så hämtade mannen mig vid stationen med bilen, jag for hem och la mig och tog tempen, 39,2 slutade det med. Inte underligt att benen var lite svaga. Jag ringde till sonen och berättade att jag inte var kuranter, han skulle sova hos oss i helgen,men han valde att sova hos sin far istället, det var ju onödigt att jag smittade ner honom när han själv nyss hade blivit bra. Men han har stuckit in huvudet och pratat lite med sin mor ändå och jag har hållt mig på avstånd, måtte jag nu inte ha smittat honom.Jag sov hela lördagen och hela natten till söndagen, men idag på söndagen har jag hållit mig vaken, men legat som en dös. Jag är inte förkyld, men får attacker av svettningar och darrningar så någon skit är det väl.
Igår kväll skulle vi egentligen varit hos våra vänner Karin och Henry, men det fick vi flytta fram till nästa helg, så då har vi något trevligt att se fram emot då.
Jag känner att jag bara måste till jobbet i morgon, jag har massor att göra hela veckan, visserligen vet jag att jag inte är oumbärlig men jag vill, vill....
Idag har ju temperaturen hållit sig kring 37,5 hela dagen, jag brukar ha 36,3 eller något när jag är som vanligt men det är ju ingen fara med 37,5.
Nu kunde vi ju inte gratta lille Eda när han fyllde i fredags men vi får väl stämma träff en annan dag när han har tid med faster och farbror.
Nu måste jag lägga mig igen....är lite seg känner jag....
Ha det gött ute i världen!!!

2 kommentarer:

  1. Men din stackrare :-(
    Hoppas du piggat på dej !
    Kram/Lotta

    SvaraRadera
  2. Glömde fråga förresten vad du känner för en fågel som känner mig ??

    SvaraRadera