torsdag 14 april 2011

Tidig morgon....Vaknade riktigt tidigt idag, det är knappt ljust ute. Klockan var 04,25 och kunde inte somna om så jag gick upp. Jag har ingen tid att passa förrän klockan 07,30, så det är ju egentligen sooovmorgon, vilket jag inte är i behov av, eftersom jag nästan aldrig sover länge. Är ganska morgonpigg av mig.
Det blev en trevlig tillställning igår på tjejkvällen, med modevisning och blomsterdekorationer mm. Jag kom hem med tåget vid 17 tiden , men var tvungen att gå hem först (gå, jag fick skjuts av brorsdottern) och ta något lite att äta. Jag hade inte ätit mer än frukt på hela dagen. Jag hittade ett paket mumsmums i skåpet, då tryckte jag i mig 2 stycken, sedan var jag klar för drabbning. (nyttigt) Vi samlades i lokalen bredvid blomsteraffären och gjorde upp om hur vi skulle gå på catwalken. Det var ägaren som lagt ut bräder till en catwalk och prytt med lyktor och blommor, det var jättefint. Vi var jättenervösa allihopa för det var massor med folk som stod därute i kylan och väntade. Ååååhh, det var så himla kallt också, bara 5 grader och regnet hängde i luften, men det klarade sig. Väninnan sa att det var så kallt att hennes åderbråck rätade ut sig...haha.
Men det gick bra, flickorna var så himla söta och var jättefina i sina kläder.
Jag blev riktigt förtjust i en av klänningarna som jag visade, så den blir det nog att jag köper, men den var dyyr.
Vi fick även en jättegod pastasallad och 20% på allt vi handlade.Jag köpte en box att ha kakor i och en fin liten låda som ser ut som en bok, att ha favoritrecept i kanske? Söt var den i alla fall.
I dag ska jag åka med kamrater på studiebesök till Vingåker, det ska bli intressant. Så nu ska jag ta och försöka se tillatt jag kommer iväg i tid, men först lite kaffe......
Ha en fin dag och njut av våren.....

1 kommentar:

  1. Kul att få gå på catwalken:)
    Det är bara att härmas på, förväntar mig dock att få se resultatet;)
    Ha en skön helg! Här har solen precis tittat fram. Men idag lyser hela stan av guld......SM-guld:)
    Kram Tesa

    SvaraRadera