torsdag 17 mars 2011

Fredag i morgon....


är ju inte så dumt. Undrar var veckorna tar vägen? Så här fort gick det inte när man var ung.Men nu så går det som bara den, det känns som om det bara är måndag och fredag i veckorna.
Jag har precis varit inne på Tradera och tittat runt lite på hobbysaker. Jag har budat på några små saker. Stämplar osv. Men den här veckan har det kommit lite paket nästan varje dag. Jag köpte 2 cd-skivor digital scrapbooking och bara den ena kom, så jag maialde henne som jag köpte av. Hon är så himla trevlig. Då fick jag materialet av henne som filer. Jättebra plus en fil med fina jultags som plåster på såren. Och idag KOM Cd:n på posten!! Jösses, var hade den varit?? Men jag var inte sämre än att jag mailade igen berättade att den kommit.Men jag fick i alla fall inte betala gåvan, så nu får jag hitta på något annat sätt att tacka på. Så nu ska jag scrappa lite, inte ikväll för nu är jag trött och ska gå och lägga mig snart. I morgon måste jag vara pigg, vi ska ha invigning på vårt nya kontor och det ska bli jättekul! Det är 138 personer anmälda och det kommer att bli fart i korridorerna, det ska klippas band av ordföranden och bjudas på buffé. Sånt gillar jag.
Jag såg i aftonbladet att det var modernt med byxdress igen, det är ingen dum uppfinning, allt i ett, bara lite besvärligt när man ska på toa. Måste nog prova en sån när vi åker till stan och handlar nästa vecka . Lite shopping ska vi väl hinna med innan vi går på teatern.
Mannen är görförkyld och sonen likaså, hoppas nu att de blir bättre till nästa fredag. De får ta det lite lugnt och vila lite.
Idag har det varit vår i luften och det är så underbart, men nu när Chrille var ute med soporna sa han att det hade börjat att snöa igen...... så vi får verkligen hoppas att tågen går i morgon bitti........

1 kommentar:

  1. Ja det ska bli skönt att bara strosa runt här hemma imorgon utan att ha något som helst på schemat:) Somnade i soffan tidigare ikväll och sitter nu här pigg som en lärka.
    Tur att dina paket kom fram till slut. Väntar med spänning på vad du ska hitta på:)
    Ha en mysig helg!
    Kram Tesa

    SvaraRadera