söndag 26 december 2010

Nu är glada julen slut, slut,slut
Per och Chrille avnjuter en god whiskey och parmesanost

Petit Chouer......idag är det annandagen och i morgon börjar allvaret igen.
Julafton avlöpte i lugn och ro, god mat, fina klappar och mycket värme både inombords och inomhus. Jag blir glad och varm i hjärtat av att umgås med familjen. Det är så härligt att sonen vill komma hem och fira jul med oss. Svärfar och svåger kommer ju också hit och firar. Det är jättekul att köpa klappar till dem, de blir så glada som barn när vi byter klappar.
På juldagen har vi som tradition att åka hem till modern och fira den dagen. Då äter vi kalkon och sås och potatis. INGEN lagar så god mat som modern.Jag njuter av varje tugga. Sen umgås vi lite, vi alla syskon med familjer, det var bara en av bröderna som saknades. Han var hemma hos djuren, frugan hans jobbade, men hon tittade upp en stund.
Lilla Tuva har blivit så stor. Tre år minsann och pratar och tjuttrar i ett med en liten falsettröst....hon är ju så himla söt också.
Idag har svärmor och hennes man varit här och firat jul,men vi fikar bara ihop. Jag fick för mig att jag skulle baka petit chouer till kaffet idag och de blev riktigt goda. Så nu har vi avnjutit dem, Chrille har skjutsat hem svågern och de andra har åkt till sitt. Det snöar ute och det är stillsamt och tyst och lugnt inne nu....njuter!
Jag har laddat in nya teckensnitt på den andra datorn på förmiddagen, men jag fick rådfråga kamraten på FB som jag köpt teckensnitten av.För jag klarade inte ut det...jag är ju så himla trööög emellanåt, det var ju hur lätt som helst egentligen.
Nu ska jag ta och se om det inte är något bra på tv......

2 kommentarer:

  1. Petit chouer såg inte alls dumma ut! Mums! Gud vad söt Tuva är! Hoppas jag också får en så söt unge =) Hon pratar ju som sagt så roligt med!
    Ja, det där med tekniken kan man ju bli tokig på! Hoppas du har många och fina typsnitt nu! Jag har precis lyckats få in en besöksräknare på min blogg tror jag! Efter mycket om och men... Jag tror den funkar nu! Bra gjort av oss mindre tekniskt lagda personer =)

    SvaraRadera
  2. Klart att du också får så söta barn!! Kan ju inte bli annat!!
    Bakeleserna var riktigt goda!! Åhhh då ska jag gå in på din blogg och bli räknad!! Kraam

    SvaraRadera