onsdag 15 december 2010

Julbord, kalas och avslutningar..


det är vad jag har hållit på med i två dagar nu.Jättekul.
Igår hade vi vårt sista gruppmöte för året. Vi hade beställt julbord till förtäring. Vi var på "hemmet" och avnjöt vårt julbord. De hade dukat så fint åt oss så det var bara att sätta sig till bords. Åååhh omeletten var inte av denna värld, den var sååå god, det var som att skära i smör när man skulle ta sig en bit.Vi åt och lät oss väl smaka.-" Jag måste ta en prinskörv till "- sa jag till min bordsgranne. Sagt och gjort det gjorde jag, men det var inte bara en prinskorv,jag tog liiiite mer omelett och liiite mer jansson, så när jag hade ätit upp så stod magen i 7 hörn. Åhh...jag bara kved när jag kom hem, jag fick knäppa upp byxorna direkt..vad i fasen var jag tvungen att göra i mig det där extra för??Men gott var det, så idag på morgonen fick jag knappt i mig min morgondryck, jag kunde inte äta något förrän till lunch och då var det dags för nästa kalas. Vi hade jullunch tillsammans med chefer och tjänstemän och den lunchen gick inte av för hackor den heller.Baconlindad kycklingfilé, kulpotatis, limesås och grönsaker. Marängsuisse till efterrätt, men nu hejdade jag mig och tog bara en gång....Sååå gott!
Efter mötet hade vi avtackning med sång musik och kaffe och tårta. Härligt!
Chrille fick vi väcka upp idag, han fick följa med brodern in på röntgen igen. Men det gick bra, nu sover han en stund. Vi har varit och firat Anki idag, hon fyllde år igår, men tiden räckte inte till igår.Men det gick lika bra idag. De små rara barnen var hemma och fikade med oss.De är ju så himla goa. Erik har börjat läsa franska, det tyckte jag var roligt, det gjorde jag i 5 år också...men jag kan inte så mycket längre men det är en härligt språk.
I morgon ska vi på konferens med jobbet och det går av stapeln i Norrköping. Så nu blir det två dagar i den fina staden.....
Så godnatt o sov gott ......

1 kommentar: