lördag 30 juli 2011

Sen lördagkväll....

Gullebarna...


Böcker som jag lånade av Karins bokbuss...


Vårt lilla äppelträd översållat med frukt...sitter jag här och har det bra!! I går , fredag kom gullebarna hit innan de skulle vidare till Göteborg. De sov hos oss och vi grillade på kvällen samt att vi gjorde de där goa potatisarna ´som Mat Tina gjorde när hon var på Sweden Rock. Det blev riktigt gott. Vi mumsade och åt så det stod härliga till.
I morse så åkte barna vidare till Götet för att bo på hotell och åka paddan ...
Det är alltid så roligt när de kommer, så man kan få lite tid med dem.
Ikväll har Tomas o Anki och barnen varit här och vi har ätit och spelat kort och haft allmänt trevligt. Mannen hade köpt en flaska vin som han o Anki delade på. Tomas och jag har varit torrlagda, jag äter medicin och han har jouren, men det ska vi ta igen en annan gång.
Jag gjorde fläskfilé med god sås och sedan gjorde jag potatis med rosmarin och citron på till...det blev riktigt gott. Hugge åt flera gånger och det var verkligen roligt eftersom han kan vara lite krettliger med maten. Till efterrätt gjorde vi citron kräm med nöt och mandelcrisp.
Sedan har vi spelat 4-mansvist och skitgubbe. Tomas o jag förlorade i vist och jag blev skitgubbe...men det gör inget, jag vann i vem vet mest i alla fall...
Idag har jag läst ut Patrik Sjöbergs biografi, den var bra att läsa. Ska börja med Morgan Allings biografi i kväll tänkte jag....
Ha en god natt och en trevlig söndag....tror att John Blund har börjat att sanda.....

1 kommentar: