onsdag 22 september 2010

Lite gott bröd


har jag i alla fall fixat till nu när jag har varit hemma och inte kunnat gå så mycket och fort. Men jag gjorde det enkelt för mig. Rörde ihop en deg som ska bakas ut till tre limpor och sättas in i kall ugn. Det tog 20 min så det var inte så anmärkningsvärt jobbigt.
I dag har jag mest bara varit, skulle ha hjälpt till på resecentrum i morse och delat ut reflexer, men det gick ju inte. Jag får ju vara glad om jag tar mig upp för trapporna där när jag ska till jobbet.
I går var vi hos Anki och Tomas, Erik fyllde 13 år!!Tonåring, han är lång som en stör och smal som en pinne, rösten börjar att bli lite grövre så där som det blir ibland för killarna när de kommer i målbrotten.( Man ser på ungdomarna att man blir äldre. Vilket jag tycker bara är skönt.) Erik är en härlig kille, likaså hans bror Hugo.
Nästa lördag har vi tänkt att åka till Kolmården, det är sista lördagen som det är öppet där i år för allmänheten. Det ska bli trevligt.Jag har ju fått biljetter av jobbet samt att jag vann 2 st.
Men nu är jag kaffesugen, jag har inget kaffe druckit sen svärfar var här i eftermiddags med tågkortet.
På tal om gamla, jag blir så förbannad, jag läste i tidningen att det hade smugit in en man i ett äldre pars lägenhet och stulit smycken här på orten. De borde veta hut.
Igår kväll var det någon här och ryckte i vår ytterdörr, det tar ju en liten stund innan jag kommer ner för trappan, men då var det ingen utanför.

2 kommentarer:

 1. Vad var det för en bra deg ??
  Eller var det sån där mix ??
  Älskar när bakning går fort . Minsta möjliga arbete till mesta möjliga smakupplevelse ;-)
  Kraam/Lotta

  SvaraRadera
 2. Herregud vad du bakar! =) Och gott blir det alltid!

  Jag fick en reflex på stationen så de skötte sitt jobb fastän inte redlighetsministern var där ;)
  Kram!

  SvaraRadera