onsdag 4 april 2012

Njuter av att vara ledig....

Fasen med...katten...var är den..?


Jag har semester i morgon, det känns extra lyxigt. Vi ska hämta vår vagn i morgon klockan 9. Sååå kul det ska bli.
Det blir ingen resa har vi bestämt den här helgen, det är alldeles för kallt. Men vi ska göra en utflykt med våra vänner, Ekstams på påskafton. Kul!
Idag har jag varit hos grannbarnen med några påskkorgar jag gjort till dem och fyllt med godis. Det är flickor allihopa och de är så goa. Jag känner dem inte så mycket men jag brukar se dem när de leker och prata med dem. De är så härliga!
Det här har varit en omtumlande vecka....
Min väninna var så ledsen i måndags morse när vi åkte till jobbet, då hade hennes systers man dött helt oväntat på natten. Så hemskt skört livet är...det är bäst att ta vara på tiden och lev i nuet.
En annan av mina vänner låg inne på sjukhus och hade fått någon sorts infektion så han hade fått göra en trakeotomi. Så hemskt det också....
Jag har varit på en hel massa möten i veckan, både roliga och intressanta. En fråga vi diskuterade med hetta var övertagande av hemsjukvården till kommunerna. En spännande fråga och viktig framförallt för medborgarna.
En av kvällarna fick jag ta ett sent tåg hem så då hann jag in på Lindex och köpte mig en klänning. Den var blommig och grann.
Innan det var jag på Yves Rocher och köpte duschcreme, jag använder alltid deras coffe bean dusch creme, jag älskar den. När jag var där så sa den lilla rara flickan att det kommit en ny creme för att motverka rynkor runt ögonen. -"Käre nå´n, sa jag, det är väl alldeles för sent"-
-" Nej då, sa hon, Du ser så fräsch ut"-
Med såna rara argument så är det ju klart att man köper cremen, så nu ska jag väl bli snygger av bara den.
Vi köpte ju ju Bergamo serum i Thailand, Carina och jag, och då skulle vi ju bli som 18-åringar i hyn sa den flickan...Haha...men oljan är bra och den är behaglig.
På fredag ska vi hem till min kära moder för att äta lite gott och umgås med alla syskon och syskonbarn, det ska bli kul för jag kunde ju inte vara med i julas.
Nej, nu ska jag plocka ur tvättmaskinen...
Gla Påsk på er alla...kanske vi ses i i Blåkulla några????

2 kommentarer:

 1. Självklart ses vi i kväll ! Får jag inte tag i grannens katt , så får väl Harry duga .
  Haha ja Anders har envisats med att köpa rynkcremer åt mej i tio år , så jag är helt mumiefierad nu . Nej jag får bara eksem av dem och hur vackert är det , nej hellre rynkig och skrynklig så matchar jag mina blusar oxå .
  Påskkramar/Lotta

  SvaraRadera
 2. Ja usch livet är verkligen skört....

  Hoppas att du har en helt under påsk.

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera