måndag 9 april 2012

Nu är snaart påsken över....

Liiite påskigt i alla fall....


Chrille och Tage...


Det går med vindens fart.
Sitter här och ruggar och fryser med både tröja och schal om axlarna. Fy fasen vilket jäkla väder.
Vår tilltänkta resa med nya husvagn tillsammans med Ekstams gick ju om intet. Vi vaknade upp på påskaftonsmorgonen med 1 dm snö på backen. Men vi for iväg till paradiset på jorden, Ullared, ändå. Vännerna hade haft kalas dagen innan till klockan två på natten men de orkade en hel dag i Ullared ändå. Det var strongt gjort.
Jag hittade massor med saker för en gångs skull. Kläder, gardiner, mattor och en hel massa annat Vi hade en trevlig påskafton.
På långfredagen träffades vi alla syskon hemma hos modern och åt en massa gott. Min käre man var hemma för han var så himla förkyld och hes så han kunde knappt prata.
På påskadagen så åkte jag till storstaden och hälsade på Tage och hans föräldrar. Jag åkte buss, den gick klockan 05,15 på morgonen och klockan 16,05 åter hemåt.
Under den härliga dagen hann vi leka massor Tage och jag, vi var ute och gick en långpromenad med vagnen. Jätteskönt, sedan sov han en hel timme ute på altanen. Sonen lagade mat till oss som var så god så jag lagade samma sak till oss idag på middagen.Tage var på ett strålande humör och visade sina färdigheter, han kan vända sig från mage till rygg nu och visade upp det för sin farmor. Tiden går fort när man har roligt och vips var det dax för hemfärd.
Mannen var hemma och vilade sig, han var ju fortfarande förkyld och eländig.
Idag, annandagen, har vi varit på kalas hos min f.d. svägerska. Det var roligt att träffas igen och prata, alla deras barn och barnbarn var där och firade.
Sedan har vi fixat och pimpat i husvagnen flera omgångar under helgen. Idag efter maten så la vi oss och lyssnade på regnet när det slog mot taket i husvagnen, vi hade värmen på så vi frös inte.
I morgon blir det politik för hela slanten, men resten av veckan ska jag vara på arbetet. om inget inträffar , bäst att säga.
Men nu ska jag se sista avsnittet av 30 grader i Phuket.....
å Bönderna..å sedan var det nog nåt mer som jag tyckte var viktigt...men det minns jag inte nu..
Ha det så gött och ta vara på er.....

1 kommentar:

  1. Ja vilket uschligt väder vi haft , men skönt att påsken blev bra ändå !
    Tage , vilken goding !!
    Kraam

    SvaraRadera