tisdag 17 april 2012

Nu har jag snöat in...

Väska igen....


sidan..


på att göra "väskor" i papper, det är så himla kul när det blir något av det jag klipper och klistrar.
Den här har jag fyllt med kexchoklad och kolor. Så den får jag väl tvinga på någon kamrat....
Idag är det möten som gäller, både igår och imorgon igen. Vissa veckor blir det så, men jag har inga mer kvällsmöten den här veckan i alla fall.Igår gick jag hemifrån klockan 07,45 och kom hem 20,00, så det blir rejäla dagar i alla fall. Då är det tur att jag har min lilla hobby att rensa hjärnan med.
Jag längtar sååå till helgen för då får jag "statsbesök", den lille Tage ska komma till farmor!!!!! Så härligt!
På torsdag ska vi ha lite after work på jobbet, hur ska man klä sig då...? Jag som jämt sjavar i jeans och jumper och helst gympaskor...nu har jag visserligen nya gympaskor, de är nästan turkosa i färgen, men jättesköna och jag tycker de är fina också. Det får väl bli jeanskjol och jumper och klackskor.....
Mannen jobbar ju natt den här veckan och när jag städade och fejade i söndags så gnodde jag så himla dant på allt så nu har fått igång nå´t alarm på klockan som är en så´n där projektionsklocka och visar siffor i taket, jättebra för mig som inget ser utan glasögonen ...Men nu drar klockjäkeln igång ett larm som jag inte får av hur jag än gör. Hoppas maken kan fixa det idag annars åker klockafanken ut och jag köper en ny utan larm...summan av kardemumman blir alltså att det är bättre att låta bli att damma så dant,den har aldrig låtit förut och vi har haft den i minst 6 år.
Nehej, nu är det bäst att fixa till sig lite.....här är lite gråmulet än...men inga minusgrader i alla fall....
Ha en fin dag.......

3 kommentarer:

 1. Nej städa är helt överskattat , saker går alltid sönder eller försvinner :-)
  Klackskor låter som ett bra val tycker jag , man hörs när man går , man blir längre och man kan stampa nån på tån om de är otrevliga .
  Ha det så trevligt !!!
  Kraam/Lotta

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för ditt grattis. Ska bli jättekul att jobba med Hobbyworld:)

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 3. Super fin väska som du har gjort...

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera