måndag 20 februari 2012

Tillbaka pa Chaweng...

Middag på chawengstranden med glada boxholmare...


Koh Phangan stranden med sitt underbara vatten...


och First Bungalow Hotel, det kandes lite som om att komma hem nar vi kom tillbaka, vi fick samma rum som vi hade forra veckan. Jattebra, nara poolen och stranden.
Det har varit kanonbra pa Koh Phangan,hotellet kunde val ha varit lite battre, det andrar sig fran ar till ar, till och med dag fran dag, vad det gallde frukosten, men det fanns ju allt och poolen precis nedanfor vart rum, det var bara att hoppa i.
Stranden och badet ar underbart dar, men nu var vagorna inte sa hoga har pa Chaweng sag jag i morse nar mannen och jag gick och kollade innan frukosten.
Igarkvall nar vikommit hit sa var vi inne i staden och fick manikyr och pedikyr, Soren tog thai-massage och den lille rare mannen satte sig i baren med en Irish Coffeee. Sedan var vi och at....vi bara ater och latar oss....Strax var det natt...vi var ater hos oss vid 23 tiden.
Nu funderar vi pa om vi ska ta och ge oss ivag pa nagot mera aventyr, Duvan vill rida elefant, men inte fru Duva..hahaha...Sa vi far se vad det blir. Chrille har hyrt en bike sa vi tar oss nog en tur pa den i eftermiddag och ser oss om lite.
Ibland kanns det lite overkligt att vi kan ha det sa har bra......Trodde aldrig att jag skulle bli bra sa att vi kunde komma i vag....men nu ar vi har och njuter i fulla drag.

1 kommentar:

  1. Hej min vän! Idag kan även jag skryta med vädret...strålande sol o mannen har hängt ut den första tvätten för i år o ja har strukit den just nu.Kan du känna doften? Våren är äntligen på väg o snart är det dags för våra vagnar att rulla. ha de gott de sista dagarna så ses vi snart. KRAM!!!

    Karin

    SvaraRadera