söndag 18 september 2011

Nu så är jag klar...

Dörrkransen...


med dörrkransen som jag plockade kottar till. Lite rönnbär hade vi på tomten men de var nästan nedblåsta allihop. Jag var väl lite sent ute kan jag tro.
I torsdags kväll kom lille sonen på en snabbvisit, han skulle vara hos far i helgen för hans far fyller år. De har hyrt en liten stuga och ska spendera helgen där. Men fick ju tillfälle att mysa lite tillsammans på torsdagskvällen. Vi åt lite tacos och småpratade som vi brukar. I fredags så var jag i Linköping på möte hela dagen men jag hade tur och fick åka med en tjej från Mjölby , så mannen hämtade mig där och då fick jag en hel timme i plustid...gött.
Jag gick till optikern och rättade till mina glasögon när jag var där och väntade, de åker ner på näbben och irriterar mig så fort jag böjer på skallen, men nu sitter de som de ska igen.
Vi åkte hem och började nästan direkt med att laga mysmat, jag hade hittat ett recept på kyckling på FB i en grupp som jag är med i. Det lagade vi till och det var riktigt gott. Som det alltid blir på fredagar så sjönk vi ned i soffan och glodde på tv:n och halvsov...
I går så var vi i Mantorp och kollade på husvagnar, jag ville se om de hade våran husvagn där, men de hade bara modellen större, men det är ju detsamma, nästan i alla fall. Efter det var vi hos våra vänner i Strålnäs och fikade, Carina fyller år på onsdag och jag ville gratta henne. Nästa helg åker det till Avesta eftersom deras lilla barnbarn fyller 4 år då. Jag kan tänka mig att Carina inte vill ha kalas på onsdag kväll när hon kommer hem och är jättetrött efter jobbet.
Vi köpte en parfym till henne som jag hoppas att hon gillar, Carolina Gynnings Passion, den doftade lite mysk och rosor, jag tror att den passade min vän.
Sedan satt vi och planerade vår resa till Thailand i vinter och vi bokade lite inrikesflyg. Vi tänker bo på Koh Samui och på Koh Phangan samt avsluta med ett par dagar i Bangkok för shopping....kul...
Jag har köpt mig ett scoreboard till min lilla hobby, det kom snabbt för jag skickade efter det på nätet, åh vad det är bra med nätshopping, kommer direkt till dörren. Så det har jag tänkt att använda idag för nu måste jag göra tre födelsedagskort idag till mina vänner och det är kul. Jag gjorde några små påsar härom dagen också efter ett litet tips i Inspira tidningen.
Jag har även sett en burk som GURKISS gjort på sin blogg och det tänker jag härma till Erik idag och lägga i ett hemligt meddelande. Det tror jag blir bra.
Ha en fin dag...här vräker regnet ner så det blir en härlig pysseldag, men det måste bli ett litet kakbak också......

2 kommentarer:

  1. Gomorron min vän!Gud, va du hinner med mycket men så är ju dina nätter korta oxå! Får vi kaffe o nybakat om vi tittar in i em ? Tänkte komma o prata lite husvagn. Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Underbar krans. Har jag lurat dig till Biltema nu också;) fniss. Varning, man blir lätt beroende av metalltejpen;))
    Kram Tesa

    SvaraRadera