tisdag 23 augusti 2011

Käre nå´n vad tiden går...

Gänget från Plunge och vi...

Dansarna från Plunge..

Musikkåren från Plunge

Babben...


Redan tisdag igen.....
Helgen har gått i en rasande fart. Vi har haft Musikfestivalhelg här i vår lilla "stad". Det har varit musikkårer från flera olika håll och spelat här i dagarna tre.Det började i torsdags med att vår vänortsorkester från Plunge i Litauen kom. Så vi tog emot dem på kvällen och hade en gemansam stund där våra olika kommuner presenterade sig för varandra. På fredagseftermiddagen åkte vi på Boxholms
2:an, en gammal ångbåt från svunna tider. REGNET DET BARA ÖSTE NER....men barnen tyckte det var roligt i alla fall. Vi hade matsäck med oss som vi avnjöt på båten. Sedan hem och byta om för det var musikkväll i festivaltältet klockan 18,30. I tältet uppträdde orketstrar och Babben Larsson . Det var jättebra, det gjorde inget alls att det regnade, för i tältet var det torrt och jättekul!! Mannen och jag drog oss hemåt vid 22,30 tiden, då gick luften ur mig. Men ungdomarna hade kul och gästerna var kvar ett tag till.
På lördagen var det dags för invigning av vår restaurerade Storgata, det var så pampigt och alla kårer paraderade på gatan under stora applåder. på kvällen var det lite förfest för våra gäster med lite ost, kex och dryck. Sedan var det festivaltältet som gällde igen...massor med musik och slutsålt på biljetter. Härligt!
På söndagen så vinkade vi av Quickborns orkester 08,30 på morgonen, sedan var mannen och jag på hemmet och åt lunch. Efter det var det musik på en gammal festplats och sean bar det iväg till Vadstena på promenad, till klosterkyrkan och slottet. På kvällen var det grillfest i parken med tre av musikkårerna. Det var en jättetrevlig avslutning på en härlig helg!
Men det känns i kroppen att man har hållt igång i tre dagar.
Jag har fått tid att spränga njurstenarna den 31 augusti....så det ska bli jätteskönt!!!
Jag har varit på Lidl och köpt jättefina scrappapper idag med hur fina motiv som helst så nu ska här pysslas.
Ha det jättefint och var rädda om er.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar