söndag 29 juli 2012

Nytt campingmål.....

Jaja....nu blev det ju inget Helsingör i fredags på grund av att vår vattenpump i vagnen gick sönder. Chrille och Henry fick hålla på hela dagen med att åka och byta grejer och handla. Det var veckans varmaste dag....Karin och jag gick till badet en stund och sedan kom gubbarna dit också. På kvällen var vi på festivalen inne i Helsingborg, det var marknad och uppträde överallt. Vi åt gott på en restaurang som låg ungefär där Sundsbussarna går.
Det blev kväll tidigt, vi var trötta av värmen och gubbarna var nog lite sega efter allt slit.
På lördagen åkte mannen och jag över till Helsingör, det var varmt och skönt även om SMHI hotade med regn och rusk. Vi var inte över så länge men vi hann i alla fall med att fika lite gött. Mannen köpte lite öl till sig och sin kompis.
På eftermiddagen åt vi upp resterna från grillningen på torsdagen och sedan satt vi lite i solen och slappade på senefterrmiddagen. På kvällen var vi i Råås camping restaurang och åt, det var inget vidare måste jag tillstå. Men vi blev mätta och trötta. På kvällen spelade vi lite spel, Karin hade ett spel som man skulle slå på en klocka och svara på 10 frågor, man fick inte svara ja, nej eller tveka eller upprepa svar och fråga. Det var görsvårt, men roligt, vi avslutade med att spela Postkodsmiljonären, det blev oavgjort mellan gubbarna och damerna. Så vi fick ta till utslagsfrågor och då vann karlarna förstås på en görlätt fråga.......
Idag på söndagen har vi flyttat till Skrea strand i Falkenberg och slagit upp våra tält efter diverse meningsutbyte mellan man och hustrun i Adrian i alla fall......Vi har fina platser, lugnt och tyst och inga direkta grannar som vi hade i Råå, de sista grannarna i några tält var ungdomar, som levde rövare på fredagsnatten. Men de var rätt tysta dagen därpå, de hade visst blivit tillsagda av vakterna.
Vi har varit inne på Harrys i Falkenberg och ätit i kväll och nu ska vi bara ta det lugnt och njuta av tillvaron.
Jag behöver lugna nerverna lite, på marknaden i Helsingborg så gjorde jag ett stresstest och det gick i botten...ja, jösses. Det hade det nog gjort idag med, för när jag packade in alla saker i husvagnen innan avfärden till Falkenberg så fick jag på duschen inne i duschrummet utan att märka det, -"Käre nå´n vad Karin dammsuger"- tänkte jag, men ack det var det ju inte. Det var inte så farligt men jag hade blött ner den nya fläkten så det rann vatten ur den, så nu får vi se hur den fungerar om den nu gör det.... Men det verkar som vi lämnat det fina vädret i Helsingborg, här är det kallare och jag fick ta på mig strumporna..
Men som sagt nu ska vi ta kväller, kanske det blir ett glas champagne för att fira den nya platsen....
God afton!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar