söndag 15 januari 2012

Härlig lördagkväll och fin söndag...

Tages kompis som vi köpt...


3 generationer Pettersson


Damerna och Erik, glada och nöjda...


Igår var vi hos familjen Pettersson och myste på kvällen. Anki ringde till mig på förmiddagen och jag skulle lämna tillbaka glasskålarna jag lånade av henne till nyåret. De skulle ha lite "främmat" (som vi säger här)på kvällen. -" Ja, ni kan få två gäster till ", säger jag bara sådär. -"Javisst kom ni också" svarade hon direkt.
Sagt och gjort , jag plockade ihop skålarna och några plankor till plankstek som hon ville låna och som mannen var nere och lämnade . Sedan for vi till ÖB och handlade lite, samt att vi stannade till hos svärmor så hon kunde få korten jag gjort åt henne.
När vi kom hem så snodde jag ihop en postlåda till dem som tack för lånet. Samt att jag gjorde en kopia av en tändsticksask som Tesa pysslar har gjort.
Min blev ju inte så fin, men den dög i alla fall.
På kvällen åt vi plankstek och chokladmoussé. Drack några goda drinkar och spelade postkodsmiljonären....milde tid vad vi skrattade och levde. Jag har inte hört Chrille skratta så mycket på länge. Ankis svärföräldrar var med också och de är gamla goda vänner till mig från förr i världen, underbara människor.
Vi firade ju också att Tage har kommit till världen, alla är så glada och lyckliga för gullebarnas skull. Som de har väntat!! (och vi med)
Idag på söndagen så kom Ekstams och hämtade upp oss klockan 10,00 på förmiddagen för en lusttur, vi åkte till Gränna och fikade. Vi åt årets första semla. Jättegott. Sedan for vi vidare mot Jönköping för att titta till deras husvagn. Kosan ställdes därefter till A6, visserligen grymtade min lille man lite, för det var ju onödigt att åka dit.Men se det var det ju inte alls, jag fyndade en kappa/jacka för 300 kronor och 3 par trosor 30kr/par, två jumprar a 100kr /st. När jag kom till kassan så frågade damen om jag hade fått något sms och det hade jag, så då drog de av 20% till....vilka fynd, jag fick allt för 512 kronor...Så det var ju ingen onödig tur.
När jag stod där i omklädningsrummet så ringde sonen och berättade att de hade kommit hem från BB och de kände sig sååå lyckliga. Vilken känsla att komma hem till sitt eget med den lille Tage, nöjd och glad. Underbart, det kom allt en tår i modersögat när han berättade om sina känslor. Ååååhhh vad jag längtar att få träffa den lille.....och dem också naturligtvis.
Ikväll blir det nog lugna gatan, vi är sega efter gårdagen, vi kom inte isäng förrän klockan 01,30.
Ha det gott!!

1 kommentar:

  1. Ja vi hade så kul jag är så glad att du bjöd in Er :O))))))
    Gött att tage har fått komma hem till sitt nya hem, jag är så glad för deras skull! KRAM

    SvaraRadera