lördag 14 januari 2012

Brev till mitt barnbarn...

Lille Tage!


Kära lilla Tage! Välkommen till världen. Nu har du äntligen kommit, så efterlängtad som du har varit. Du har anlänt till två fantastiska människor som är dina föräldrar. De kommer att vårda dig så ömt och kärleksfullt så hela du kommer att vara uppfylld av kärlek och omsorg. Vi har längtat efter dig sååå länge och nu längtar vi att få se dig i verkliga livet. Att få stoppa in mitt finger i din lilla hand så att du kan omsluta mitt finger med dina fina små fingrar. Få pussa på dina små fötter, som jag kan se framför mig, små och skrynkliga. Lukta lite bakom örat på dig, det ska bli så underbart.
Pappa har berättat att du har lite magknip, det går nog snart över. Han har också berättat att du gärna vill sova på dem och hos dem, fortsätt med det, det är underbart att få ligga i mammas/pappas famn och bli vaggad lite och njuta.
De har även berättat att du är jätteduktig på att äta, det är bra, man ska äta och mumsa och må bra, så växer du och blir stor och stark.
Nu hoppas din farmor att vi snart kan träffas och få "känna" lite på varandra. Jag hoppas att du ska tycka om din farmor och att vi kommer att ha mycket roligt ihop.
Njut nu med mamma och pappa och ha det bra önskar din farmor.....

1 kommentar:

  1. GRATTIS farmor får jag säga :)

    Oooh det är ju så underbart härligt med bebisar :)

    Ha de gott.
    Kram Gurkiss

    SvaraRadera