lördag 8 oktober 2011

Tidigt på morgonen...

Mitt första försök med aluminiumtejp...inte så fint...men bättre upp nästa gång...


vaknade jag idag, men jag har sovit som en gris så det kanske inte var så konstigt. Mannen sa att jag hade snarkat som en gris också så han har sovit i pysselrummet i natt. Jag frågade honom om han hade pysslat något, men det hade han inte.
Jag satt och glodde på datorn medans kaffet bryggdes och naturligtvis så hittade jag lite saker på Ljuva Änglar som jag var absolut tvungen att ha....kan bli dyrt att vakna tidigt. Men man måste ju unna sig något ibland som en mänska sa till mig en gång..haha..
Jag har unnat mig lite i alla fall. Skickade efter ett par jeans, en mössa, en underklänning och en jumper, allt kom utan jumpern. Mössan såg jag inte klok ut i , såg ut som en höna med för stor tofs så den fick jag skicka tillbaka. Jumpern skulle komma i DECEMBER, innan dess hinner jag ju frysa ihjäl, eftersom jag inget har att ta på mig...Men jeansen var bra, det vat ju kul.
Idag blir det nog en liten lat-lördag, ska nog bara se till att vi äter lite gött framåt kvällen.
Anki skulle skena ett orienteringslopp i Stockholm idag, hoppas att det går bra, fast hon har ont i sina knä och tår. Envisen mänska det där.
Själv har jag fått tid för nu sprängning igen, Skönt! Börjar att bli långsamt det här nu...
Men nu ska jag ta och se om det finns några pysselknep att ta till......gör en liten runda på nätet..
Ha en fin helg om du läser det här...!!

2 kommentarer:

  1. ha en skön helg du också min älskade dotter kramar modern

    SvaraRadera
  2. Kramar ti´ll dig ocskå kära lilla mor!!!

    SvaraRadera