måndag 17 oktober 2011

Idag har jag varit på..

Köksfönstret....


Njurstensenheten och fått spränga stenar igen. Men idag gjorde det förbaskat ont, så jag tryckte på knappen till smärtstillande medlet så jag somnade till och de fick väcka mig, jag brukar inte trycka på den annars men idag kändes det rätt bra.
Idag sa läkaren att det troligen inte hade gjort någon verkan, men att de ska spränga igen den 1 november och om inte det hjälper så blir det något annat. ...Bara jag nu blir av med stomin , nu har jag 1:a advent som mål...Måste har något att se fram emot.
I eftermiddag har jag sovit hela tiden...
I morgon är det lite möten som gäller, hoppas att jag orkar med det. På torsdag ska vi till Jönköping på personalkonferens, vi ska även på Elmiamässan och se på en utställning för vackra kor...ja, jösses...det ska bli kul.
Min väninna Anki är lite bättre idag sa hon...men har fortfarande ont i baken. Det är inget med oss gamla skater längre, fast hon är ju 12 år yngre än mig..
Den lille mannen jobbar natt den här veckan så då får jag sova ensam..det gillar jag inte.Han är ju för go, som kör på sin fru i bilen både hit och dit till sjukhusen och får krångla och byta skift.Men jag är glad att han följer med, det känns tryggt.
Ikväll skulle jag egentligen varit på möte men har fått säga ifrån, det var synd för vi skulle till en bondgård med massor av kor, som man kan sitta i en sal och se på dem. Det hade jag gillat.
Nu ska jag ta och vila igeeeen...ha en fin kväll alla och ta vara på er...

4 kommentarer:

 1. Du ska se att när stenarna väl kommer ut är det STORA guldklimpar!!! Kämpa på!
  KRAMAR från Karin

  SvaraRadera
 2. Om det vore så väl...men de krossar ju dem så det kanske blir som han sjunger-"Guldet blir till sand"- hahaTack o Kram Brittis

  SvaraRadera
 3. Är osäker på din fråga om vad du ska gjuta med. Har du beställt fimolera eller mold-n-pour från Ljuva Änglar? I gårdagens inlägg gjuter jag med fimolera i fimoformer. Häromveckan hade jag gjort mold-n-pour silikonformar och där har jag använt olika gjutmassor tex gips, beeswax och tjockt embossingpulver.

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Mold-n-pour är bäst tycker jag.
  Jag använder Panduros gips till Mold-n-pour och de har även fimolera. Du klarar dig långt på enbart mold-n-pour för att göra gjutformer:)
  Kram Tesa

  SvaraRadera