torsdag 25 oktober 2012

Nu är den här....                       Hulkenstädarn                         både den första snön och min nya ångstädmaskin,H2O-X5 moppen...som ska göra städandet till en dans..
Snön kom som en överraskning när jag åkte hem från jobbet. Fru Duva steg på i Linköping och sa att hon hört att det snöade i Mantorp...och det gjorde det, likadant hemma.
Mannen hämtade mig vid stationen och vi for hem och åt en god fläskpannkaka som han bakat till oss.
Sedan  var jag tvungen att prova den nya städhulken, jädrans vad bra den var. Köksgolvet är blankt och fint som bara den och ryamattan som ny...
Sedan satte jag  mig för att titta på Kockarnas kamp.....och då så small det bara till, ett jädra brak och hela rummet lös upp...det var ÅSKAN...mitt i snöstormen och temperatur på nollan.
Tur att tv:n höll.
Nu ska jag ta och gå och lägga mig, har haft en superkul men intensiv vecka på jobbet...i morgon är det lite tjejträff på kvällen, sen tar vi helg!!
Ha det gött och hoppas åskan INTE kommer tillbaka.

1 kommentar:

  1. Har gått o suktat efter en sån där sen vi var på mässan. Behöver verkligen en supermaskin när jag ska till o städa efter renoveringen. Ja hör av mej om pris o inköpsstället !! Kramar Karin

    SvaraRadera