söndag 21 oktober 2012

Ännu en helg till ända....

Julkort
Insidan
Julkort Insidan på det rutiga


Den här helgen har vi inte gjort mycket. Mannen hjälpte sin bror med flytten och jag städade köket i lördags. Efteråt så åkte vi och handlade mat, det gapade lite tomt i kylskåpet som raskt fyllde på.
För i fredags blev jag hämtad av mannen vid Linköpings central. Jag fick skjuts med lille Mats från jobbet till Linköping och mannen skulle in och köpa ett tv-stativ till sin bror , det som var till tv:n hade de slängt, brodern och fadern....
Men i alla fall så fick Erik åka med Chrille till stan och så fick han mitt pendelkort så han slapp att köpa eget för han skulle till sin flickvän. Så bra det löser sig ibland.
Jag skulle egentligen på "äldreuppdraget" på eftermiddagen, men det blev inställt på grund av manfall....det tyckte jag var bra för jag hade massor att göra på jobbet.
Men jag hade ju en tid för massage efter klockan 16, så det var jag på . Innan dess hann vi tillNetonNet och till Ikea på en timme...bra jobbat tycker jag.
Så på fredagskvällen somnade vi så sött efter Doobidoo.....
I torsdags var jag  och hämtade mina linser och dem provade jag igår, det gick jättebra, jag såg till och med mycket bättre med dem på lång håll, behöver bara läsglas när jag ska läsa på nära håll...riktigt bra...nu när glasögonen immar igen så fort jag kommer utifrån och in.
Idag har jag gjort lite julkort, fick lite skaparlust en stund i eftermiddags. Vi har även hunnit med att fika lite ihop med Henry och samspråkat lite med Tomas och Anki.
Jag har fått en jättefin lampa av Anki som hon köpte i Turkiet till mig, Tomas har satt i el i den och den lyser så vackert i köksfönstret nu.
Mannen springer på sitt löpband så det skallrar i hela huset, jag tvättar , spelar ruzzle och ska nog pyssla en stund till.
Skulle vilja skypa med Tage, men han sover nog nu, hans kusin har fyllt 3 år idag så de har nog kalasat där idag.
Ha en fin kväll och en fin fortsatt söndag, det ska bli minsgrader i veckan säger mannen så tur är att jag köpt mig ny vinterjacka så påpassligt av mig  då eller hur.....?

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Sorry att jag missade er i söndags men så är det när inte 40 timmars arbetsvecka räcker till. Hoppas att vi ses framöver...nu ska jag återgå till min målning. KRAM Karin

    SvaraRadera
  2. Hej på dig! Klart vi måste ses snart!! saknar dig ju!!
    Men du, jobba inte ihjäl dig!! Kraaam Brittis

    SvaraRadera