torsdag 28 juni 2012

Fredag i morgon igen.....                                              Så här glada var vi i Gropen....


Ja, käre min tid, vad tiden går...I måndags så trodde jag att den här veckan skulle bli görlång, men svisch så är den ju slut .
Vädret var ju inget vidare i måndags och tisdags, men igår och idag kan man inte klaga. Jag har till och med kunnat viga in mina nya skor, Utan strumpor..!! Inte dåligt, jag som fryser så dant.
Iförrgårskväll kom min lille gudson åkandes förbi med en kompis och stannade till och pratade en stund. Han hade fått gå till doktorn med ett sår han hade på låret så de hade fått öppna det och det var massor med var. Stackar´n nu går han på pc. Sån tur att jag hade lite glass hemma och kunde bjuda dem på.
Jag uppskattar verkligen när killarna i 15-årsåldern ropar och hejar på mig när vi möts ute på stan (som vi säger här) Det är rediga killar det!
I morgon ska vi ha lite after work, Susanna , Cricke och Johanssons. Det var egentligen meningen att Carina, Susanna och jag skulle gått ut på afte work,men sen kunde inte Carina och då ändrade vi på det, så kan det ju bli ibland.
På lördag fyller lille Hugo, då får vi fira honom och snart fyller min lilla moder 75 år, då får vi ha kalas hos henne. Det blir roligt.
Å på söndag får jag träffa Tage igen. Vi far upp över en kopp kaffe på söndag, för sedan far de på semester och är borta i två veckor och vi åker iväg i 2 veckor. Det får absolut inte gå för långt emellan gångerna så han glömmer sin lilla farmor.
Ja, jösses vad kalasande det blir!!
Idag har jag varit och slingat håret , själv tycker jag att det blev riktigt bra. Det ska bli intressant att se vad den lille mannen säger om det....
Men nu är jag görhungrig, jag får göra en inventering i kylen och se om det finns något att trycka i sig...
Ha en fin afton , se på fotbollen...kanske, eller något annat bra på tv:n...

2 kommentarer:

  1. Herregud va detta det enda kortet du hade från gropen?? Hur som helst...roligt hade vi!Min man åkte till Norge för att jobba idag och är borta 2 veckor.Suck!Nu är det bara tre veckor kvar ...sen draaar vi. Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Jaså, tycker du att tack n´peel är för hårt, jag tackar gud för att det finns;)) Ska ni ut och campa något snart, vilka planer har ni? Tänkt vad kul det vore om vi skulle mötas på någon camping i sommarsverige:) Fast det kan ju vara svårt att känna igen någon från ett foto:) Vi drar iväg på camping på söndag och blir borta i 3 veckor....skönt!
    Ha det gott!

    Kram Tesa

    SvaraRadera