söndag 9 januari 2011

Undan med tomtarna och adventsstakarna.....


Det blev ju lite fint i fönstret med den nya lampan tycker jag.

Nu har vi plockat ner granen , tagit undan adventsstakarna och alla tomtarna. MEN nu när jag går här och tittar så nog sjutton hittar jag en liten julsak här och en liten där.
Det blev så himla tomt i fönstret utan stakarna så jag köpte en ny lampa till fönstret, en vit ganska söt, enkel men den passade in tyckte jag.
I helgen har vi tagit det ganska lugnt, vi var hos Anki och Tomas och åt en massa gott. Först blev det paj med avokadokräm, sen blev det fläskfile med pepparchips och svampstuvning. Till efterrätt hade Tomas gjort chokladpudding med färsk ananas...åååhhh så gott, men mäktigt. Det gick inte att äta upp allt...
När vi gick hem på natten så var det glansis på vägen, vi fick gå och hasa oss fram , ändå hade jag dubbarna på. Vi fick gå i snöhögarna så jag blev genomvåt om fötterna, vi kunde inte ta oss fram annars. Så idag åkte vi ut till Sharpman i Hogstad och köpte ett par icebug till mig. Jag vågar knappt gå nu när det är så halt.
Icebugsen är KANON! Vilket grepp, nu kan jag gå utan att vara livrädd.
Idag på eftermiddagen var vi hos svärfar och Bibbi och fikade. Dit hade Chrilles bror tagit sig med sin rollator, käre nå´n på årets halaste dag, men han knallade på och det gick riktigt bra.
Jag fick en jättefin blomma, eller krukväxt av Bibbi, så den har jag satt i fönstret nu.
Vi skjutsade tillbaka brodern till korttids och sedan åkte vi till Karin o Henry och pratade bort en stund. Karin och jag har inte setts på hur länge som helst...det var jättekul att komma dit och hälsa på en stund. Henry hade köpt ett nytt spel, åh vad jag blev sugen på att spela det.
Nu är mannen på spinning, jag tvättar lite, det är ju så jobbigt, men jag fixar och donar lite också. Fast bara lite.....-"En ska ente förta säj"- var det en gubbe som sa en gång....klokt.

1 kommentar:

  1. Tack för din återkoppling och rara ord. Bra att du hittade måttet "inch" :) Det är fler som efterfrågat cm och det är ju inget som hindrar att man skriver ut båda måtten.
    Ha det bra!

    SvaraRadera