söndag 3 oktober 2010

Vilken vecka det har varit....


och fort har den gått också. Svågern blev sjuk i söndags så vi var med honom in till sjukhuset. Han är fortfarande kvar där, opererad men mår efter omständigheterna så bra han kan. Tisdagen försvann i rasande fart, likaså gjorde de andra dagarna och kvällarna. på torsdagsmorgonen ramlade jag nerför trappan hemma och drämde i knät igen, typiskt... I fredags så tog vi det ganska lugnt mannen och jag, vi såg på Doobidooo på tv:n och åt lite gott. På lördagen var vi till Kolmården med våra goda vänner och hade en riktigt fin dag. Det var ju alldeles ypperligt väder att åka till djurparken . Solen lyste mellan molnen och det var ungefär 10 grader ute. Det var lite svårt att klä sig men jag tyckte att vi lyckades ganska bra med det. Vi hade med oss fikakorg och Anki hade gjort pastasallad. De hade även en skrinda som vi kunde dra med oss i parken. Vi gick igenom hela parken uto rovfåglarna. Jag tyckte att det roligaste var Delfinshowen, den var fantastisk. Vilken samspel människa och djur. De gjorde en alldeles underbar uppvisning. Aporna var ju rätt så härliga de också, men fy fanken vad det stank inne i aphuset. Vi kollade på Gibbonaporna, de är ju för härliga.Småretades med varandra gjorde de så vi gapskrattade åt dem.
Idag på söndagen har jag bakat kanelbullar, det är ju kanelbullens dag i morgon och det brukar vi ju fira, mina brorsbarn och jag, vi är ju med i klubbeb Kanelbullens vänner.
Vi tog med oss lite bullar in till sjukhuset när vi hälsade på svågern. När vi kom hem så kom min bror och svägerska, Susanna och Cricke, Erik och Linn samt Korda och fikade med oss en stund. Så det gick åt lite bullar i alla fall. Korda gillade det, han åt så han ddreglade. Nu är det inte många dagar kvar till vi ska åka till Stockholm, stora staden, och gå på konferens, Susanna och jag ska stanna till lördagen hos Per och Lollo. Det ska bli roligt.
Nu har den redige mannen dammsugit upp allt som jag har vänt till när jag bakade. Jag har lagt in några potatisar i ugnen så vi kan äta lite snart, jag börjar bli hungrig. Sedan tror jag att vi somnar ganska så snart.... ovaggade....

1 kommentar:

  1. Ja, det var en trevlig vecka! Hektisk men otroligt trevlig! Snart kommer jag och då blir det scrapbooking för full rullar!! Ses snart!

    SvaraRadera