söndag 24 oktober 2010

Tavlor och kort...


Idag har jag gjort tavlor, shabby chic tavlor till Karin. Jag gjorde tavlor till Anki igår och hon hade satt upp dem idag. Det är roligt när det man gör uppskattas. Anki och jag var på loppis igår och sålde lite saker. Det var riktigt roligt. Visserligen drog jag hem lite också men det var inte så mycket. Jag köpte en ängel av Anki, en väska av Pernilla och en häftig lampa i form av en kvinnokropp i blått glas. Sedan tog vi det lugnt på kvällen och kollad på dansbandskampen, först var det meningen att vi skulle ätit lite tillsammans med Petterssons, men de ville ta det lite lugnt för de skulle orientera på söndagsmorgonen så då fick vi tänka om lite. Jag fixade till en rotfruktsgratäng och stekte kycklingfiléer. Det blev riktigt gott. Idag har jag försökt att göra ett popup kort till Lollo i födelsedagspresent, men det gick inte så bra, jag fick göra om flera gånger, men nu tycker jag att det blev rätt bra i alla fall.
Karin och Henry har varit här och fikat, vi åt lite våfflor till kaffet och planerade för vår resa nästa helg. Karin och jag är ju redan i Stockholm, men gubbarna skulle hämta mig på Runö innan vi äker till Globen hotellet. Åh vad det ska bli kul.
Idag läste jag på facebook att min "gamla" granne hade avlidit, så tråkigt, jag tänker på de anhöriga. Åh, vad de ska vara ledsna. Det spelar ingen roll hur gammal den är som går bort, saknaden är den samma.

I morgon bitti ska jag åka till röntgen med mitt knä och på eftermiddagen ska jag gå på massagen. Härligt. Sedan måste jag packa till färden mot Runö. Bara jag hittar nåt fint i garderoben att ha på mig. Åhhh det ska bli så kul att få träffa sonen igen också på fredag. Längtar så det värker i bröstet!!!

3 kommentarer:

 1. Nyfiken på tavlorna:) Tack snälla för dina ord.
  Ha en bra måndagkväll!!

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 2. Hur är det med ditt knä? Upptäckte vad du hade gjort och gjorde detsamma, fast tvärt om då förståss :-)
  Kram på dig min kära vän!
  Catarina

  PS Vet du en annan sak då, jag har något liknande som denna sida "hemma" hos mig också DS

  SvaraRadera