söndag 22 november 2009

Kakbak


I helgen har jag varit redig. Jag har bakat 5 sorters kakor till jul och till svärfar som fyller år strax före jul. Jag fick nämligen tid för operation av min hand den 8 december så jag fick fart på bakandet. Pyntat till advent har jag redan gjort. Det strålar och lyser i varenda fönster . Igår kom väninnan med en surdeg som man ska mata, Herman kallas kakan för. Den är jättegod så den får jag se till att den bakas och sedan får jag ge vidare till mina vänner.
Idag var min väninna med man här och hälsade på , vi provsmakade kakorna och hon var sååå snygg, nyklippt, hon hade klippt av sig sitt långa hår och såg 10 år yngre ut.
I morse vaknade jag med dunderhuvudvärk och stapplade ner för trapporna efter tabletter att lindra det med och tack och lov så somnade jag om och vaknade inte förrän kl 08,45. Utan huvudvärk, så himla skönt.
Kanske inte underligt att jag har haft ont i huvudet, det har varit en himla vecka med massor av möten och annat både dagar och kvällar.Jag saknar min bästa arbetskamrat , hon jobbar bara 50% hos oss nu ett tag.Hur ska det gå??
I morgon ska mannen till tandläkaren så då får jag åka bil hem från jobbet och slipper pendeltåget, känns lite lyxigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar