torsdag 12 november 2009

Idag har jag


varit på konferens hela dagen. Den handlade om "Mönsterarbetsplatser" och om att arbeta rätt och ta vara på kompetens mm. Det var jätteintressant att höra hur det kan vara på en arbetsplats om man jobbar rätt och vet vilka man är till för.
Jag har alltid tyckt att det har varit kul att jobba, både när jag var i vården och där jag jobbar nu. I vården fick man sååå mycket tillbaka och det är underbart. Tänk att får höra på morgonen att någon säger-" Åh , är det du idag, vad glad jag blir att se dig"- det värmer.
Egentligen borde vi säga lite mera sådana saker till varandra också. För visst blir jag glad av många människor (lite negativ energi känns ju också).
I morgon ska vi åka till staden och besöka våra söner,min väninna och jag och våra män. Åhhh, vad det ska bli kul!! Jag har längtat så daant!! Det är alldeles för länge sen vi träffades , så får det inte vara tycker jag. Ibland blir jag lite avundsjuk på de som har sina barn och sonhustrur nästgårds, men så är det ju i livet, barnen utvecklas , flyger iväg och lever sina egna liv. Men ibland känns det som om vi har en alldeles speciellt nära kontakt ändå och den blir så stark, kanske det beror på avståndet, man tar mer vara på ögonblicken.
Roligt ska det i alla fall bli. Jag håller på att försöka packa ner något vettigt att ha på mig så de slipper skäms för mig, vi ska på restaurang och äta gott i morgon kväll.
Nu hör jag att tvättmaskinen är klar så då är det bara att se till att plocka ur den, vilket är jäkla trist, men det luktar gott i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar