måndag 18 november 2013

Det var rätt länge sedan.....


Å snart är det Jul

Jag skrev något här nu....jag vet inte vad som händer, men tiden bara flyger iväg....
Vi har i alla fall hunnit med en hel massa saker ....
För två helger sedan var vi hos familjen Stenmark och såg efter den lille Tage när föräldrarna skulle ut på lite galej och fira Lollos födelsedag.
När vi kom upp och jag ropade på Tage när vi kom in i  hallen så hörde vi hur han bara illskrek och ropade efter oss....det känns gött i ett gammalt farmorshjärta, sedan hade vi lite paket med oss som jag köpt när jag var och handlade, lite strumpor och en pyjamas med en tiger på...den gillade han och naturligtvis en liten bil med garage..
Vi lekte och hade jättekul hela helgen.....
Förra helgen var vi på matmässan i Älvsjö med våra goda vänner Ekstams. Vi bodde på ett jättefint hotell ute i Kista med en skybar längst upp. Vi blev faktiskt bjudna på hotellet av den käre Henry, han är inte dålig den mannen.
Vi hade så himla trevligt, Tage med familj kom och åt frukost med oss på hotellet på lördagen innan vi tog pendeln till Älvsjö.
Ojojoj, vad folk det var, massor med utställare och provsmakningar av alla de slag, men mest är det vin och sprit faktiskt.
Vi gick runt och smakade så jag blev lite rusig ett tag, så vi slängde ner oss i några sacosäckar som fanns där som en liten oas....
Jag hade smakat på något chips som var sååååå starkt så det sved i hela truten så jag fick dricka massor med vatten och det kändes som jag hade botoxläppatr.
Vi köpte knivar i ett ställ och skoputsmedel, lakritspulver, knäckisar...mm..mm.
På söndagen for vi till Stenmarks för lite fika och lite kel och gos med Tage och sedan vidare till Skärholmen centrum för jag var absolut tvungen att handla lite på Panduro.
Jag hittade även en snygg klänning som jag naturligtvis köpte, vi hade ju handlat lite i Kista galleria också...hmmm.
Vi avslutade med en gemensam lunch med Per som var med dit för han behövde lite kläder. Å det hittade han .
Den här veckan har jag varit i Nynäshamn med jobbet i dagar, det var den årliga stora konferensen som jag brukar styra med, det var väl sista gången som jag styrde med den  kan jag tro.
Det började ju bra med en massa inställda tåg ....huuuuu... vad jag fick fixa och dona med det på tisdagen innan vi åkte, likadant på fredagen, jag var precis slut när jag kom hem, men det ordnade sig.
Konferensen blev lyckad och jag hade på mig min nya klänning ena kvällen och fick fina komplimanger för den...så kul!
Igår var vi på kalas hos vår käre vän Tomas, han fyllde år på lördagen men firades igår.
Där vankades det bullar och kakor i mängder, samt en görgo tårta.
Anki och jag fick för oss att gå på bio, det var "Mig äger ingen" som gick. Jag har läst boken och varit på ett föredrag med Åsa Linderborg. Filmen var bra och Persbrandt gjorde en riktig prestation, men man blir ju rätt berörd av filmen måste jag säga.....Nu var det ju några år sedan det  utspelade sig, men jag tror att det nog är många som har det så än idag, tyvärr.
Idag ska jag på möte, mitt sista för året i det uppdraget i alla fall....hela veckan går i politikens tecken, kuuul! På torsdag ska jag åka till Stockholm igen på uppdrag och då stannar jag kvar över natten till lördag och pussar lite på Tage.
Nu är det väl bäst att jag klär på mig och hyfsar till mig lite innan mötet.....
Ha en fin dag!!!!
Här är stakarna tända och ljusnätet uppsatt och tänt.....tänkte hänga upp gardinerna framåt kvällen...tjooohoooo
Fåglarna behöver mat också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar