söndag 13 oktober 2013

Söndagkväll igen...

Den här veckan har gått i flygande fläng.
Förra lördagen var vi hos lille Tage med föräldrar. Susanna och Maggan följde med och vi åkte skapligt tidigt på morgonen.
Lille Tage var på ett strålande humör och vi skrattade , busade och lekte med honom. Det är sååå roligt. På lunchen åkte vi till Farsta C och åt lite kinamat, det var riktigt gött, sedan åkte vi tillbaka till fam Stenmark en stund. Fortsatte att njuta tillsammans ett tag innan hemfärden.
På söndagen så gjorde vi inte så himla mycket nyttigt.
Vi var hos familjen Ekstam och tittade på deras fina nya bil och drack kaffe med gofika till.
Den här veckan har jag varit på hemmaplan nästan alla dagar, utom i torsdags, då var vi och handlade till vår storkonferens.
I fredags hade vi urnsättning av vår kära mor. Det gick bra, sorgligt men ändå känns det skönt att få ett avslut. Vi samlades allihopa här hemma hos oss och fikade lite efter och då kom lille Maggan också, det kändes gött.
När alla åkt hem till sitt så åkte Maggan och vi och köpte potatis hos våran bonde. Nyupptagna goa potäter...
På kvällen gjorde mannen och jag bakpotatis med go räkröra.
I lördags var mannen, Susanna och jag på lite fikautflykt, vi handlade lite småsaker också och sedan åkte vi hem,och åt lite mat.
På kvällen var mannen och jag på fest, 2x40 år ....vi hade köpt ett ikeapresentkort i måndags och när vi var på fikautflykten så hittade jag en käpp som vi klädde med lite blommor och gav till dem ihop med presentkortet.
Det var egentligen meningen att gullebarna skulle varit med på festen och kommit hit och bott hos oss, men tyvärr gick inte det, sonen var sjuk i feber så de fick stanna hemma. Sååå tråkigt, men nu mår han lite bättre, vi har skypat lite idag och det var ju en himla tur att vi var där förra lördagen.
Å lille Tage skypade så glatt han också och vinkar och tjuttrar.
I måndags när vi var och köpte presentkortet så köpte vi en ny bokhylla till, stora hallen, ila litedet blev jättebra. Vi passade också på att hälsa på lillasyster med små flickorna en stund. Vi fick en hel kasse med godis av dem, jösses, jag bara tuggar och mumsar......
I morgon ska jag åka på konferens tidigt i möra bitti.....
Mannen jobbar natt den här veckan...så nu ska vi vila lite....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar