onsdag 31 juli 2013

Vi tog lite mera

Semester med husvagnen mannen och jag.
Förra veckan på fredagen hade vi ju begravning av vår kära underbara moder. Det blev en fin begravning och efteråt så samlades vi alla hemma hos oss och pratade och fikade  lite.
Det var skönt att få vara tillsammans alla syskonen så efter, men saknaden efter min lillebror blev väldigt påtaglig.


På lördagen åkte mannen och jag upp till lille   Tage med familj och var barnvakt till honom när föräldrarna skulle på bröllop. Vi hade hade det jättemysigt, vi var ute och gick, bakade pannkakor, var på finfik och gungade, badade i poolen och tiden gick så fort.  På natten sov Tage o jag i sovrummet och han vaknade kl 04.00 och grät efter mamma ....så jag frågade om han ville se på Stora maskiner...och det ville han ju....sen var det full fart ett tag men. Sen somnade både  han och jag en timme. Tiden gick så fort och vips var föräldrarna hemma igen. Vi åkte hem fram på söndagseftermiddagen .
På måndagen hade vi bouppteckning efter modern, det var en bra kille som hade hand om det.
Mannen och jag bestämde att vi skulle åka iväg några dagar med husvagnen och nu är vi i Falkenberg.
Det regnade så ini den när vi åkte men väl framme i Falkenberg var det strålande sol och fint.
Vi fick en bra plats och trevliga grannar som hjälpte oss med att dra in vagnen när det var trångt.
Idag onsdag, har vi varit inne i stan och fikat, cyklat lite runt och bara varit, sedan for v till Ullared och där var vi inte ensamma om jag säger så, det som tog längst tid var att stå i kö för att betala....
Ikväll har v grillat lite och myst i förtältet......det är såååå himla mysigt att bara sitta och småprata och  ha det gott.
I morgon ska vi på Vallarna och se på buskis, det blir roligt.
Vädret har varit jättefint, det finns inget att klaga på. Hoppas att man kan bada i morgon.....
Jag tänkte nästan att sluta blogga nu när inte min kära mor finns mera, hon tyckte det var roligt att jag bloggade lite så hon visste vad vi styrde med....men samtidigt som jag tycker det är roligt att skriva lite så vet jag att min lilla goa svägerska  läser, så jag håller på lite till...
Ha det gott och ha en fin kväll....

1 kommentar:

  1. Tack!! för att du skriver ett tag till! tror det är fler än jag som tycker det: Kram Mona

    SvaraRadera