söndag 19 maj 2013

Vi har

alla haft en väldigt tuff tid nu ett tag. Därav kommer det sig att jag inte har skrivit något på länge. Vi har haft fullt upp med att hålla näsan ovanför vattenytan. Min älskade lillebror avled, hastigt och helt oväntat på måndagsmorgonen den 29 april och lämnade oss i en oändlig saknad.
Jag vill inte skriva mer om det, det orkar jag inte, vi försöker alla att få livet att gå vidare, ibland går det bättre och ibland inte går det inte alls.....

Men vi gör så gott vi kan....är med varandra så mycket vi kan och pratar och pratar ......

Igår på pingstaftonen var ju vädret på sitt allra bästa humör, varmt och soligt och då passade Anki och jag på att åka till Ullared....
Det började ju bra, vi satt och tjåkade av bara den när det plötsligt bara blekade till i bilen, då var det en fartkamera som fotade oss....det kan man inte missa vill jag bara tala om.....vi bara skrek rätt ut...båda två.
Det blev en dyr resa..men vi hittade i alla fall allt det vi ville ha. Jag fick resan i födelsedagspresent av Anki....
Jag hittade massor med saker till Tage, jag var tvungen att gå ner på dam annars hade jag inte kunnat sluta handla kläder till honom. Jag köpte även en liten gräsklippare till honom som han ska ha och hjälpa sin far med att klippa gräset.
På kvällen så grillade vi lite och skulle se på Melodifestivalen, vi orkade inte klä upp oss i våra festblåsor, det var säkert därför som inte Sverige vann. Jag gillade faktiskt Finlands bidrag, men den vann ju inte heller.
Anki och jag satt och tittade på melodifestivalen , men jag somnade till och snarkade så dant så hon hade skrivit en liten lapp till mig -"Jag var tvungen att gå hem och se slutet för det var nå´n som snarkade så dant"- men jag hann att vakna till innan de gick......
I fredags var jag hos läkaren med min skank, jag kunde knappt stödja på benet på morgonen, jag har haft ont ett tag nu , när jag böjt på benet. Jag fick lite mediciner att ta och att smörja in skanken med. Jag sa till läkaren att jag skulle till Ullared på lördagen , så jag ville bli bättre i benet. Döm om min förvåning när jag kunde böja på benet nästan som vanligt efter tre tabletter. Visst känns det, men gå går ju bra. Så nu är jag igång igen.
Idag är det tänkt att vi ska åka till Vadstena och finfika med de små goa brorsbarnen......
Hoppas det slutar att regna ... det duggar lite ...
Ha en fin söndag !!!!!!

1 kommentar:

  1. Länge sen vi sågs nu...har en liten present från NY till dej . Vi kan väl höras till helgen ?

    SvaraRadera