onsdag 29 maj 2013

Vi har varit...på turné och det var riktigt roligt!
Susanna och jag var i Stockholm i lördags på en redig shoppingtur. Vi åkte med Blåklintsbuss upp, det är ju görbilligt, det kostade 380 kronor tur och retur för båda två. På uppvägen var det bara vi två och en till  som steg på i Mjölby, sedan fylldes det på vartefter i Linköping och Norrköping.
När vi kom upp vid halv 9 så kom Per och hämtade oss och vi åkte hem till familjen Stenmark och åt frukost.
Lille Tage var precis exalterad och lekte med Susanna. Hon fick låtsas att hon ramlade av gungfåret och då gjorde han likadant och skrattade.
Sedan drog vi iväg på shoppingtur, hela familjen följde med oss till Skärholmens centrum . JÖSSES, vad affärer det finns i ett shoppingcentra.
Vi gick ut och in i så många affärer vi hann. Vi åt lite lunch tillsammans och då sov lille Tage, så när han vaknade skjutsade Per hem Lollo och Tage. Susanna och jag knallade runt ett litet tag till , sedan blev vi skjutsade till bussen  som avgick kl 16.
Vi hade en jättetrevlig dag, precis vad vi behövde. På hemvägen så kööpte vi en massa godis och så hade vi två små små flaskor med vin som vi drack upp och myste med. Det brukar vi ha som tradition och det blev vi ju inte uppkäftiga på precis.
Från Norrköping så var vi ensamma i en dubbeldäckare, så det gick riktigt fort hem, vi var hemma igen vi 19,30.
Annars har det varit en lugn vecka, lite möten och lite annat smått och gott. Jag har även blivit vald till ett nytt uppdrag inom politiken vilket innebär att jag kommer att jobba heltid med det. Det ska bli så spännande och roligt och jag är jätteglad över förtroendet.
Skanken är mycket bättre, jag tror att det är något med min skank som gör att den mår bra av shoppingturer....för då värker den aldrig!"!!
Idag på morgonen åkte familjen Stenmark till Island på lite jobboch konferensresa med jobbet. Det ska bli så roligt att höra vad de tycker om det. Karin o Henry har ju varit där och de tyckte det var en upplevelse.
I fredags hade vi en liten date med Ekstams, vi skulle egentligen gå ut och äta men jag frågade om inte Restaurang Bergliden dög och det gjorde den ju.
Jag gjorde en liten paj och sallad, räkcoctail till förrätt och sedan tog vi lite glass till efterrätt och kaffe.
Vi hade jättetrevligt, det har vi ju alltid och nu läääääängtar vi till semestern..ojoj vad roligt det ska bli.
Bara, bara 5 veckor kvar........
Ha en fin dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar