torsdag 6 juni 2013

Fyra dagars ledighet.....

Är det inte skönt att tänka sig.......
Den här veckan har varit full av aktiviteter men i ganska lugn form. Jag har jobbat halva dagar i Norrköping och andra halvan av kvällen dagen politiskt.
I måndags hade vi fullmäktigemöte i Malexander och det var en jättefin kväll , det var en underbar färgsättning på himlen när vi åkte hem, jag försökte att fånga det på bild med mobilen och chauffören skrattade så han grät nästan eftersom han är en duktig fotograf och han sa att blir det här bra bilder så ska jag slänga alla mina kameralinser......
Visserligen blev det väl inte så bra bilder så han behöver släng dem, men de dög åt mig som minne....hahah
Igår skulle jag på personalmöte på min gamla arbetsplats, jag är deras förtroendepolitiker, men den träffen var inställd, det hade de glömt att meddela mig, men det gjorde ABSOLUT ingenting. Istället så fikade vi ute med alla gamla och åt ostkaka och myste allihop. Det var så turligt att vi var 4 personer från mitt gamla arbetslag. Jättekul!
På kvällen var Susanna, Cricke och Maggan här och vi grillade lite och åt färskpotatis som vi körde i ugnen med lök och morötter. Tzatziki, aromsmör, sallad och vitt bröd till. Vi blev så mätta så vi la oss på soffan en stund allihop.
Cricke åkte hem och målade lite på huset, Chrille styrde med lite annat och vi damer glodde på Trinny och Susannah när de stylade Norge.
Undras hur det går för mig........?
Jag behöver klippa mig och se till att jag ser skaplig ut i skallen, håret är alldeles för långt nu.....
Idag har min lillebror Bosse varit här och fikat innan han åkte till stugan. Han sa att lillasystern med familj också skulle komma en stund....vad kul!
Mannen jobbar idag så de får vara lediga i morgon istället. Gött!
Ikväll ska vi åka upp till syskonen och grilla lite korv tänkte vi, så vi kan leka lite med barnen.
Jag längtar så ini den till lille Tage och hans familj. De har varit på Island och kom hem i söndags.
De hade haft det jättebra och roligt och Tage hade inte alls tyckt att det var tråkigt att flyga och åka buss.....härligt!
Jag skulle vilja åka upp och hälsa på i morgon över dagen, men jag vet inte om de har något annat för sig......vi får väl se....
Men nu ska jag ha en lat och skön dag tänkte jag.......mat behöver jag inte laga det finns sedan igår...
Ha en fin dag och ta vara på dagen och varandra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar