onsdag 7 december 2011

Onsdag igen...käre nå´n

Snöbild från trappan..


Kortet som jag härmade efter en bild ppå nätet...


Domherre in action..


Vad tiden går fort. Jag bara vilar och gör saker i min egen takt. Det är rätt skönt har jag upptäckt. Risken finns ju att jag kan bli tillvand, men ibland kliar rastlösheten i mig. Men en liten stund på eftermiddagen så slumrar jag, det går inte att låta bli. Säkert medicinen som gör att jag blir så trött.
Lite julklappsinköp har vi hunnit med i helgen i alla fall och jag har gjort några julkort, hittade en modell på en blogg på nätet som var pillig men rolig att göra. Får göra om lite efter min egen näsa men det går ju bra, jag har ju inte alla saker som proffsen har.
Idag ska jag ta en morgonpromenad har jag tänkt. Ska titta på julkalendern först och sedan ta en lite promenad. Vi har fått nästan 1,5 dm snö här och det är så vackert ute nu. Men det är bäst att jag tar icebugena på mig utifall att det är halt. Sedan ska jag försöka baka någon sorts kaka, det är både roligt och avkopplande. I morgon när mannen är ledig ska här bakas bullar för då kan han ju hjälpa till. Jag tror att jag måste köpa mig en assistent, jag tycker det är jobbigt med en stor deg nu för tiden, det har jag aldrig tyckt förut, men årena tar, som gubben sa när han tittade på gamla kort.....
Måste mata fåglarna också , igår så var det två fina domherrar med maka och avnjöt fågelmaten..
Ha en fin vinterdag.......

2 kommentarer:

  1. Hej!
    vad snö det ser ut som om boxholm har fått. här ligger det lite, lite på gräset på vissa ställen bara. Får väl åka till boxholm och åka pulka med barnen.. :-)

    SvaraRadera
  2. Du är välkommen! Fika kan jag bjuda på!....

    SvaraRadera