tisdag 18 mars 2014

Jerry Williams....

En liten öl blev det på O`Learys


Vilken man till att showa. Det var jättebra! Vi bara njöt, klappade takt sjöng med , stod upp och dansade...ja vi hade helt enkelt jättekul.
Vi åkte upp på fredagen och åkte direkt till Elite Hotel Marina Tower. Där väntade lille Tage på oss och vi hann knappt att växla några ord med föräldrarna innan det var dags för dem att gå ut på galej.
Tage stannade hos oss och vi gick ner till matsalen på hotellet när vi packat upp, där beställde vi trerätters och det smaskade Tage på med, fast han åt pannkakor, glass och mos....och  personalen värmde vällingen åt oss innan vi gick och la oss.
Han somnade klockan 20,00 som en stock och farmor med...
Karin och Henry hade sonen och sonens sambo hos sig och myste med dem.
Tage sov ända till klockan 06,00 och då gick Chrille ned till receptionen och värmde välling igen. Efter att vi ätit en brakfrukost och pratat och njutit ganska länge så tog vi bussen in till stan....Tage åkte med oss i bussen och tyckte det var jättekul.-" min buss mommo"- ropade han så fort det kom en buss och det kommer måååååånga bussar i Stockholm, vi hade jättekul.
Han somnade så fort han satte sig i vagnen igen när föräldrarna kom med den.
Karin och jag handlade och stod i.....kläder, skor och smink.
Våra gubbar tröttnade och åkte hem, men vi stretade på....
På kvällen åkte vi in igen till stan och skulle äta på Jensens Boefhus innan Jerrys show.....men hej vad vi bedrog oss....inte fick vi nån mat, jo Ekstams fick mat som var kall och vi klagade och de fick mat igen, samma mat, iskall.
Så vi gick därifrån utan att ha ätit.. Vi åkte spårvagn till Cirkus och hann in på O´Learys en stund och tog en drink och lite tacochips med dip.
Söndagen var det ju avresedag och vi åt en lååång frukost då med. Ekstams åkte till sin son och vi åkte till vår....
Veckorna går ju som de hade betalt för det.....vips var det helg igen och vi hade årsmöte i lördags och vi var på kalas hos brorsdottern med sambo. Han fyllde 30 år...ojojoj, vilket kalas de hade dukat upp.
I söndags var vi på IKEA en stund, vi och halva befolkningen.....vi tittade på garderober men alla andra skulle nog ha nya kök för där var det knökafullt. Sen ville jag titta på utemöbler men det hittade vi inga.
I helgen blir det kalas igen ....sonen fyller år och vi ska åka dit upp och vara där i helgen och fira lite....såååå kul!!
Nu ska jag pyssla färdigt korten som jag håller på med, den lille mannen jobbar natt och jag har haft långa dagar nu.....
Ha det gött!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar