tisdag 21 augusti 2012

Bortskämd till max.....

Nykota lingon o nypysslade etiketterkänner jag mig...Idag ringde svärfar och sa att vi kunde hämta lingon hos honom som han och hans "flickvän" plockat. De är 86 år....en prestation tycker jag. Klart att vi blev görglada. Så nu har jag kokat 6 burkar lingonsylt ikväll. Pysslade till några etiketter till dem också...
Jag började ju jobba igår och det var riktigt roligt, som vanligt. Kul att träffa alla glada kamrater igen och jag hade kopplat av så dant att jag hade glömt mitt lösenord till datorn....tur det finns fusklappar...
Idag har jag varit på två möten och sen sov jag en halvtimme när jag kom hem, trött som en gris. Det har varit fint väder men lite kvalmigt här.
Har tv:n på och kollar lite på Dallas, ja jag säger då det...alla åldras..hahah...Men med lite botox och annat så ordnar det sig visst.
Men  vi såg på ett annat program när lingonen kokade, Play del Sol, jösses vilket roligt program, med en massa levnadsglada medelålders människor på sol o danssemester.
Vi har kollat på hotell till vår vinterresa, men vi tänker nog backpacka i alla fall, vi får väl se.
Vinterförvaring för den lilla husvagnen har jag ordnat idag, så himla bra!
I söndags for familjen Duva till Spanien, hoppas nu att de får det underbart, varmt blir det ju i alla fall..
Ha det gott och gonatt på er, hoppas JB kommer snart.....

1 kommentar:

  1. Klart jag kan göra en beskrivning på stjärnkortet. Kommer så småningom. Denna vecka har varit hel kaotisk....inte ens hunnit med mina veckotips. Men så är det ibland, livet kommer emellan.

    Ha en fortsatt skön helg!

    Kram Tesa

    SvaraRadera