fredag 16 maj 2014

Kanske att det blir......

Riktigt varmt och skönt igen nu.....det har ju lovats det i alla fall.
Sen sist har jag hunnit med att fylla år och den dagen firade jag i Värmland, närmare bestämt i Eda Kommun. Var där på Småkoms konferens i tre dagar.
På fredagen den veckan kom familjen Stenmark hem till oss och det var ju en fin vecka med sol och värme, så de skulle sova i uusvannen, det gjorde de men  proppen gick så det blev görkallt fram på mörakvisten, värmen höll inte. Gissa om jag fick ångest för att de frös....
Susanna var här och hjälpte mig med kalaset...vi hade exotisk planka på vårt sätt. Det blev jättegott.
Den lille Tage blev så himla allergisk så de fick åka till doktorn med honom så han fick lite medicin. Det var ju så mycket pollen i luften....stackars farmors lille älskling, vad man lider med de små, jag önskar att jag hade kunnat tagit över allt åt honom...Men han är ju en pigg liten snutt, han grejar och klagar aldrig.
På söndagen åkte de hem igen....
Det har ju varit valborg också och då hade jag den äran att hålla vårtalet i Parken här....herreminje vad nervös jag  var men det gick och det var i alla fall flera som sa att det var bra.
1a maj hade vi demonstration på torget, vi har ingen marsch längre men jag saknar det. Vi firar med musikkåren på torget, vi bjöd på kaffe och korv, Johan B höll talet.
Lördagen efter åkte den lille mannen och jag till Fam Stenmark över dagen och hade mys med Tage. Vi var på Skansen och hade det jättekul, fast det var fiiiskallt som Tage sa. Härligt att få umgås så...
På måndagen efter så åkte jag med Vänner Emellan till Plunge i Litauen på en hjälpresa. Det var en upplevelse, så mycket som jag har fått se och uppleva där, att det kan finnas sådan fattigdom, det är ju bara en sjöresa över Östersjön. Men så mycket kärlek och värme det finns ändå....V E gör ett jättejobb där och jag är så glad för att jag har fått vara med.
Den här veckan har gått i ett flygande fläng , så nu känns det skönt att vara lite ledig i helgen, litet uppdrag har jag i morgon.
Ikväll ska min älskling och jag grilla lite.......det ska bli gött!
Ha det gött och ta vara på varandra!

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Stava.
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare Lover
  8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill att tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera